• KRITIEK MOET JE ZIEN ALS CADEAUTJE

  KRITIEK MOET JE ZIEN ALS CADEAUTJE

 • BROUWERIJ NOORDT WINNAAR KETELBINKIEPRIJS

  BROUWERIJ NOORDT WINNAAR KETELBINKIEPRIJS

 • LOF DER ZOTHEID WINT KOFFIETROFEE

  LOF DER ZOTHEID WINT KOFFIETROFEE

 • VERNIEUWD HILTON ROTTERDAM 50 JAAR JONG

  VERNIEUWD HILTON ROTTERDAM 50 JAAR JONG

 • PARK 16HOVEN TOPWOONLOCATIE IN ROTTERDAM

  PARK 16HOVEN TOPWOONLOCATIE IN ROTTERDAM

 • 1e MOLENPASPOORT VOOR ERICA TERPSTRA

  1e MOLENPASPOORT VOOR ERICA TERPSTRA

 • VLOEIMANS BLAAST HOOG VAN DE TOREN

  VLOEIMANS BLAAST HOOG VAN DE TOREN

Peter Egge

sh04 2019


Peter Egge
(1950, geboren te Rotterdam) werkte na zijn studie (Nijenrode) en diensttijd (officier landmacht) twee jaar als manager bij het landelijke studentenuitzendbureau ASA. Na enige vakdiploma’s (NGPR) richtte hij met zijn vader op 1 april 1976 (dezelfde startdatum als computergigant Apple!) het PR bureau Egge, Egge & Egge Public Relations op, dat zich snel ontwikkelde tot een full service communicatiebureau in de Maasstad. Sinds 1998 gaat het bureau als EGGE Public Relations International verder. De trotse vader van twee zoons - Wouter en Jeroen - heeft als hobbies: sport (golf (hc 15), hockey en skiën) reizen, filosofie, muziek, theater, stijldansen en lezen. Actief in samenleving en verenigingsleven (oud-voorzitter hockeyclub, oud-president serviceclub, secretaris museum, oud-bestuurslid PCR Platform Communicatie Rotterdam en vice-voorzitter Stichting Ketelbinkie, waarvoor hij de jaarlijkse Koffietrofee (met een twintigkoppige journalistenjury) al sinds de oprichting in 1982 organiseert. In 2006 richtte hij de uitgeverij Watermerk BV op, die is gespecialiseerd in de productie van themafotoboeken over natuur, milieu en water(management) watermerk.eu

Werk en leven beleeft hij met grote passie, waarbij de opdrachtgever van zijn inzet en enthousiasme deelgenoot kan worden en van zijn vakkennis en vele relaties kan profiteren. De geboren en getogen Rotterdammer beschikt over een uitgebreid netwerk in het Rijnmond gebied en kent de mentaliteit in zowel Noord-Rotterdam als op Zuid op z’n duimpje. Hij volgt regelmatig colleges, masterclasses en symposia om op de hoogte te blijven van de vele ontwikkelingen in het vak en aanverwante interesses. Peter is getrouwd met Joke en enthousiast taalmaatje van de Syrische vluchteling Rasheed.

 

 pasfoto2

 

 

 

 

Foto: Peter op Paaseiland (Chili), het meest afgelegen eiland ter wereld, waar hij met zoon Wouter verbleef tijdens zijn wereldreis.


Vaklidmaatschappen:
INFO2000 (EU), Platform Communicatie Rotterdam PCR en Logeion.


  EGGE PR INTERNATIONAL

Alle rechten voorbehouden.
Voorstraat 82
2941 EW Lekkerkerk
KvK 24312456
Tel : 0180-660099
Mob: 06-24801781
Email: info@eggepr.nl